SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Engagemang och Glädje

Årets gymnaster 2022 - Estrid Lindholm och Vilgot Täkte -- Årets ledare 2022 - Elsa Santikos

Årets gymnast - ESTRID LINDHOLM

 

Du får utmärkelsen Årets gymnast

För att du inspirerar andra gymnaster och ledare, är ödmjuk, snäll, rolig och dessutom stöttar du dina lagkamrater något otroligt. Du är där som vän. Du strävar alltid efter att utveckla dig, och kämpar på med ett glatt humör, även i motgångar. Du har verkligen visat på stort engagemang för gymnastiken och dina lagkompisar!

 

Årets gymnast - VILGOT TÄKTE

 

Du får utmärkelsen Årets gymnast

För att du alltid bidrar till gruppens bästa. Du pratar med alla i laget och bjuder in till samtal, du har alltid något uppmuntrande och meningsfullt att säga och kommer ofta med insiktsfulla och roliga kommentarer.

 

Du slutar aldrig kämpa för att nå dina egna mål vilket har bevisats då du gjort enorma framsteg inom gymnastik. Du inspirerar andra genom att visa att man genom att kämpa kan överkomma svårigheter, och det gör du som ingen annan! Genom att du är väldigt orädd och testar nya saker inspirerar du andra att också våga!

 

Årets ledare - ELSA SANTIKOS

 

Du får utmärkelsen Årets ledare

För att du i olika sammanhang delar med dig av dina erfarenheter, skicklighet och kunskap på ett sätt som gör att du är en bra förebild för både gymnaster och ledare. Du kan både lyfta blicken och fokusera på detaljer för att se individer, grupper och helheten på ett sätt som bidrar till att göra föreningen bättre.

 

Med gymnasterna i fokus skapar du trygghet och motivation genom att du lyckas få fram instruktioner på ett pedagogiskt och tydligt sätt samtidigt. Dessutom får du med dig gymnasterna genom att förklara på ett sätt som gör att de vill lyssna och utvecklas. Du är också suverän på att peppa!

 

GRATTIS TILL DEN VÄLFÖRTJÄNTA UTMÄRKELSEN TILL ER ALLA TRE!

Årets gymnaster 2020 - Alice Haaber-Bernth och Filip Lindegren!
Årets gymnaster 2020 - Alice Haaber-Bernth och Filip Lindegren!

Motiveringar:

Alice Haaber-Bernth är en förebild för både gymnaster och tränare. Glädjen i gymnastiken syns tydligt i hennes positiva utveckling. Hon är målmedveten och beslutsam i både med- och motgångar. När nya moment ska nötas in kämpar hon på tills det sitter, även med övningar som hon kanske inte tycker är lika tilltalande.
Trots en längre period som skadad är Alice med på alla träningar och bidrar lika fullt. Hon kör sin rehab, deltar på det hon kan och peppar och stöttar resten av laget. Om hon är tvungen att missa en träning är hon den första att fråga om ledarna kan filma allt så hon kan se vad de gjort på träningen.
Alice blickar hela tiden framåt mot nästa mål och jobbar hårt för att nå dit. Hon inspirerar även sina lagkamrater, är alltid glad och trevlig och sprider glädje i hallen. Ledarna tycker det är inspirerande och motiverande att coacha henne.
Alice Haaber-Bernth är kort och gott en strålande bra gymnast!


Filip Lindegren har under 2020 återigen visat på stark träningsvilja och har alltid hög ambition på träningarna. Han är glad och trevlig mot både ledare och gymnaster. Han är en trygg och stabil person vilket är tacksamt för laget och uppskattas av alla. Hans positiva inställning imponerade stort då Filip bröt armen och varken kunde träna eller tävla under en period. Oavsett det är han med och deltar engagerat och stöttar och peppar sina lagkamrater. Hans ledare är imponerade över hur han hanterade detta och många andra situationer på ett så bra sätt. Filip fokuserar alltid på träningen och kämpar och gör sitt bästa hela tiden. Han är en god förebild och inspirerar andra till att fortsätta träna och till att gymnastik är roligt.
Filip Lindegren är helt enkelt en grymt bra gymnast!

Grattis Årets ledare 2020 - William Sonesson
 
Motivering:
William Sonesson har tagit ett stort ansvar för friståendeträningar under hela året och har gjort det med stor motivation och gediget engagemang och blivit otroligt uppskattad av gymnasterna. Han uppfattar sig själv som sträng, men gymnasterna tycker om att han är noggrann/petig eftersom han gör det på ett bra sätt. Han går in för sin ledarroll som friståendetränare till hundra procent. William har ett brinnande intresse, en stor portion positiv energi och tar mycket ansvar vilket gör att gymnasterna känner sig trygga och inspirerade och inte minst att gymnasterna tycker det är roligt att träna fristående. Sammanfattningsvis gör han ett fantastiskt jobb och därför utser vi honom till Årets ledare 2020.
Intervjuer med Årets gymnaster och Årets ledare