SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Engagemang och Glädje

Enebybergsgymnasternas styrelse 2022-2023

Stort varmt tack till Caroline Haaber-Bernth för en stor insats i styrelsen under flera års tid som sekreterare och ansvarig i bl a klädgruppen. Caroline fortsätter nu sitt engagemang i föreningen i valberedningen, som lagförälder och styrelse-konsult.

 

Gabriella Nylander - ordförande:

Föreningsentusiast som gillar när vi hjälps åt! Speciellt när det gäller barns och ungas bästa. Två av de fyra egna ungdomarna är gymnaster i EG, så utöver gymnastik blir det också mycket annan sport. Tidigare ledare i olika grupper och lagförälder, nu fokus på hela föreningen.

 

Zenja Hebib - vice ordförande:

Aktiv i föreningen i 18 år. Började som föräldratränare och fortsatte som ledare och domare. En strukturerad organisatör av diverse event och inom styrelsen har hon drivit och jobbat med strategiska och operativa delar, samt förändringsarbete.

 

Brita Sylvén - sekreterare:

Fem-barnsmamma varav två barn/ungdomar tränar sedan många år i föreningen. Innan engagemang i styrelsen var hon lagförälder i flera år. Önskar att fler föräldrar upptäcker hur kul och givande det är att vara engagerad i barnens aktiviteter.

 

Linda Stridh - kassör:
Engagerad som ledare i över 10 år och brinner extra för arbetet med att få gymnasterna att stanna kvar inom denna fantastiska sport! Även ledamot i Gymnastikförbundet Öst för att skapa samarbete med andra föreningar i regionen.

 

Cecilia Täkte ledamot:

Engagerad ledare sedan sju år, är själv tidigare gymnast och har nu två ungdomar i föreningen. Cecilia älskar att vara hallen och se barn, ungdomar och tränare utvecklas och att vara med och utveckla EG med målet att bli en av de bästa gymnastikföreningarna för både gymnaster och ledare. 

 

Johan Fryxell ledamot:

Stor erfarenhet av truppgymnastik och många års engagemang i EG. Johan är nu inne på sin andra styrelseperiod och har tränat barn och ungdomar på alla nivåer i föreningen. Ett av hans två egna barn tränar i BAS6 där Johan även är ledare.  

 

Maja Eneström suppleant:

Civilingenjörsstudent som inriktat sig på energisystem, gillar att ha många engagemang på gång och njuter av det som studentlivet i Uppsala har att bjuda på. Har varit både gymnast och ledare i föreningen under många års tid och nu de senaste åren suppleant i styrelsen. 

 

Sara Lundin suppleant:

Fyra-barnsmamma varav två är bonusbarn. Sara har varit ledare i sin sons lag i sex år och tränar idag BAS11/U-herr vilket är det roligaste hon vet. Sara är själv gammal gymnast, med betoning på gammal (enligt henne själv) J Ryktet säger att hon fortfarande kan gå ner i spagat.

EGs styrelse 2022-2023

Ordförande                      Gabriella Nylander (tel 0701-68 00 53)

Vice ordförande              Zenja Hebib (tel 0730-31 14 78)
Kassör                               Linda Stridh (tel 0708-73 82 70)
Sekreterare                      Brita Sylvén
Ledamot                           Cecilia Täkte (tel 070-303 33 44), Maja Eneström
Suppleant                         Johan Fryxell (tel 0703288066) fryxell@hotmail.com, Sara Lundin

 

Styrelsen arbetar aktivt med förutsättningar och utveckling av hela föreningen. Allt arbete är dock beroende av alla medlemmars engagemang och en kombination av perspektiv. Styrelsen strävar därför efter delaktighet i alla områden. Ex evenmang, kläder, ledarförsörjning och utbildning, kommunikation, hallar, utrustning, schemaläggning för att nämna några. För att se om hur du kan engagera dig, se engagemang.

 

Kontakta styrelsen: styrelsen@enebybergsgymnasterna.se.

 

Datum för styrelsemöten finns under kalender.

Fast dagordning och protokoll finns under Policys & Dokument/Styrelsens dagordningar och protokoll.