SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Engagemang och Glädje

Återkommande event

Enebybergsgymnasterna arrangerar varje år följande event:

·         Klubbmästerskap

·         Våruppvisning

·         Nationaldagsfirande

 

För varje event finns en eventgrupp vilken är ansvarig för respektive arrangemang. Eventgruppen består av styrelsens event och externkommunikation gruppen, idrottskonsulent, verksamhetschef, ledare, gymnaster och föräldrar.

 

Klubbmästerskap (KM)

Klubbmästerskapet innebär träning på att tävla i truppgymnastik för ledare, gymnaster och även träning för våra domare att bedöma enligt reglementet.

På KM tävlar alla gymnaster som är 7 år eller äldre.

KM äger vanligtvis rum i december.

 

Våruppvisning

Våruppvisningen är Enebybergsgymnasternas största årliga arrangemang. Under två fantastiska dagar visar alla grupper vad de tränat på under terminen.

Under dessa dagar visar föreningen upp delar av hela verksamheten. En verksamhet som sträcker sig från våra de minsta i familjegymnastiken till seniorgrupper i trupp.

 

Varje våruppvisning har ett tema. Våruppvisningen äger vanligtvis rum i maj.

 

Nationaldagsfirande

Tillsammans med Danderyds kommun organiserar EG en gymnastikuppvisning som en del av kommunens arrangemang av nationaldagsfirande vid Djursholms slott.