SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Engagemang och Glädje

UNGDOMSGRUPPER

Ungdomsgrupperna omfattar åldrarna 12-14 år.

OBS! Rörliga träningstider
OBS! Pga maxantal i hallarna under restriktionerna för Covid-19 skickas kallelse ut till varje träning. Viktigt att ni svarar så att planering kan göras! Det kan också komma att påverka träningstiderna. Dessa justeringar kommuniceras till respektive lag via mejl och gruppchatt.
Ungdomsgrupper ht21
Höstens sju ungdomsgrupper - 1 U-herr och 6 U-dam

Våra grupper har också färgnamn - skilda från spåren som ju också är indelade i färger. Till ht21 har U-damgrupperna fått följande namn: grön, vit, svart, rosa, blå och orange.

Då vi i år har få som valt gult spår kommer de gymnaster som valt gult att träna tillsammans med de röda grupperna. Men tävlar självklart inte enligt spårbeskrivningen.

 

Ledare från samtliga nuvarande grupper har tagit fram gruppindelningen då grupperna är nivåindelade inom respektive spår.

 

Information om träningstider och ledarteam kommer i augusti.

 

 

Träning
Ungdomsgrupperna erbjuds träning 1-4 gånger per vecka. 
 
De gymnaster som valt gult ges möjlighet att i samtal med sina ledare komma överens om vilka träningstillfällen som gäller.
 
I det röda spåret tränar gymnasterna 2-4 gånger per vecka. Alla deltar på en fristående- och en redskapsträning och ytterligare open-gym 1-2 gånger.
I det lila spåret tränar gymnasterna 3-4 gånger per vecka. Alla deltar på en fristående- och en redskapsträning samt en open-gym. För de gymnaster som vill finns ytterligare 1 open-gymtillfälle.