SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Engagemang och Glädje

Föreningskläder

Styrelsen ansvarar för att ta fram en klädpolicy för föreningens gymnaster och ledare. Här står vad som ska tillämpas på träning och tävling där föreningen är representerad. Policyn beskriver våra enhetliga föreningskläder och har tagits fram i samråd med ledare och idrottskonsulent. Har du synpunter på policyn är du välkommen att kontakta styrelsen eller kansliet (se kontaktperson nedan).

 

Länk till Enebybergsgymnasternas klädpolicy.

 

Vid beställning av tävlingskläder kontaktar du den som är klädansvarig i din grupp. Fråga din ledare om du inte vet vem det är. Klädansvariga tar upp beställning i gruppen och ordnar med utdelning och tar hand om försäljningen. Viktigt att alla grupper utser en vuxen som kan hjälpa till med det praktiska runt tävlingskläder. (Vårt kansli har inte möjlighet att hantera en och en som vill köpa en dräkt.)


Vi har en EG-kollektion att köpa via Stadiums webshop. Dessa kläder köper du själv och behöver inte gå via klädansvarig i gruppen. Kollektionen är framtagen tillsammans med Craft och Stadium. 


Du köper våra föreningskläder på Stadim webshop https://www.stadium.se/foreningar/1503894 
Leveranstid 3-6 dagar inkl tryck. Du väljer att få det hemskickat eller hämta ut i butik/ombud. 

 

Om ni har frågor runt kläder kontakta: 

  • Linda Stridh; smsa 0708-738270
Stöd Enebybergsgymnasterna när du handlar på Stadium

En fantastisk möjlighet för dig som handlar hos Stadium och som vill supporta Enebybergsgymnasterna! Föreningen får 3% i bonus på alla dina inköp hos Stadium och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus om du själv har medlemskap hos Stadium. 

 

Du som är medlem hos Stadium loggar in på din profil och väljer Enebybergsgymnasterna under ”Stöd din förening”.

 

Om du inte är medlem hos Stadium så kan du när du handlar på Stadium i Täby C säga till i kassan så kan de lägga in en bonus till Enebybergsgymnasterna manuellt på ditt köp.

 

Tack för ditt stöd!

Köp och Sälj - mellan medlemmar
Har du urvuxna träningskläder eller andra artiklar knutet till gymnastiken? Sälj den på vår köp- och säljmarknad på Facebook.