SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Engagemang och Glädje

Klädgruppen

Styrelsens klädgruppen ansvarar att ta fram en klädpolicy för föreningens gymnaster och ledare som ska tillämpas på träning och tävling där föreningen är representerad. Klädgruppen tar fram enhetliga föreningskläder i samråd med ledare och idrottskonsulent.  

 

Länk till Enebybergsgymansterna klädpolicy.

 

Om ni har frågor runt kläder och klädgruppen v.v. och kontakta: 

Vid beställning av tävlingsdräkt m.m så är det föräldratränare/lagförälder (den som är klädansvarig) i gruppen som ordnar med sammanställning av behovet och ordnar med försäljning.


Nu finns en superfin EG-kollektion som vi tagit fram tillsammans med Craft och Stadium.
Du köper våra föreningskläder på https://www.stadium.se/foreningar/1503894 

Leveranstid 3-6 dagar inkl tryck.

Klubbshop
 

Du har väl inte missat föreningens superfina EG-kollektion som vi tagit fram tillsammans med Craft och Stadium. På Stadiums hemsida köper du  föreningens overaller, linnen, hotpants, tights, shorts mm.

 

Gör era beställningar (inget inlogg krävs) på https://www.stadium.se/foreningar/1503894 

 

Leveranstid 3-6 dagar inkl tryck. 

 

Du kan returnera varor du köpt på https://www.stadium.se/foreningar/1503894  i Stadiums butik i Täby C. Ta med dig varan och webbkvittot så får du pengarna tillbaka. 

 

Föreningens mintgröna gymnastikdräkt köps via vårt kansli genom att vi anordnar försäljningsdagar. Vi meddelar datum för försäljningstillfällen löpande. Försäljning sker även i samband med större event som Våruppvisningen och KM. 
 
Tävlingsdräkter för BAS10 och äldre provas ut och beställs via gruppens ledare. 
 
Vi erbjuder inte kontanthantering vid köp av kläder. Betalmetod är swish och vårt nummer är 123 018 39 70
 
Om du har tips och idéer som produkter som skulle kunna ingå i sortimentet? Ta kontakt med oss här
 
Stöd Enebybergsgymnasterna när du handlar på Stadium

En fantastisk möjlighet för dig som handlar hos Stadium och som vill supporta Enebybergsgymnasterna! Föreningen får 3% i bonus på alla dina inköp hos Stadium och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus om du själv har medlemskap hos Stadium. 

 

Du som är medlem hos Stadium loggar in på din profil och väljer Enebybergsgymnasterna under ”Stöd din förening”.

 

Om du inte är medlem hos Stadium så kan du när du handlar på Stadium i Täby C säga till i kassan så kan de lägga in en bonus till Enebybergsgymnasterna manuellt på ditt köp.

 

Tack för ditt stöd!

Köp och Sälj - mellan medlemmar
Har du urvuxna träningskläder eller andra artiklar knutet till gymnastiken? Sälj den på vår köp och sälj marknad på Facebook.