Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Engagemang och Glädje

Snart dags för KlubbMästerskap
2019-11-08 08:35
Snart går höstens höjdpunkt KM, av stapeln. Den 7:e december träffas vi i Danderyds Gymnasium för att njuta av en tävling i glädjens tecken med våra engagerade ledare och gymnaster.

På KM tävlar alla gymnaster som är födda 2012 eller senare, men vi välkomnar våra yngre gymnaster som åskådare och för att heja fram sina klubbkamrater, eller kanske tränare? Eller varför inte bara komma in på en fika?

Under KM så kommer vi även att ha försäljning av våra klubbkläder, ett gyllene tillfälle att inhandla årets julklappar. Vill slå ett slag för våra supporter T-shirts som är ett måste för alla föräldrar till tävlande ungdomar. Den perfekta julklappen till mormor och morfar kanske?

I de bifogade dokumenten hittar ni mer information om tävlingen. Inom gymnastik så arbetar man alltid med ett PM1 & ett PM2. PM1 är en mer generell information om tävlingen som läggs ut i samband med att man tar emot anmälningar och PM2 kommer som regel ut två veckor före tävlingen och innehåller exakta tider startordning osv.


Bilaga 1. Tävlingsregler och bedömning 2019.docx »