SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Engagemang och Glädje

Årets gymnaster 2020 - Alice Haaber-Bernth och Filip Lindegren!
Årets gymnaster 2020 - Alice Haaber-Bernth och Filip Lindegren!

Motiveringar:

Alice Haaber-Bernth är en förebild för både gymnaster och tränare. Glädjen i gymnastiken syns tydligt i hennes positiva utveckling. Hon är målmedveten och beslutsam i både med- och motgångar. När nya moment ska nötas in kämpar hon på tills det sitter, även med övningar som hon kanske inte tycker är lika tilltalande.
Trots en längre period som skadad är Alice med på alla träningar och bidrar lika fullt. Hon kör sin rehab, deltar på det hon kan och peppar och stöttar resten av laget. Om hon är tvungen att missa en träning är hon den första att fråga om ledarna kan filma allt så hon kan se vad de gjort på träningen.
Alice blickar hela tiden framåt mot nästa mål och jobbar hårt för att nå dit. Hon inspirerar även sina lagkamrater, är alltid glad och trevlig och sprider glädje i hallen. Ledarna tycker det är inspirerande och motiverande att coacha henne.
Alice Haaber-Bernth är kort och gott en strålande bra gymnast!


Filip Lindegren har under 2020 återigen visat på stark träningsvilja och har alltid hög ambition på träningarna. Han är glad och trevlig mot både ledare och gymnaster. Han är en trygg och stabil person vilket är tacksamt för laget och uppskattas av alla. Hans positiva inställning imponerade stort då Filip bröt armen och varken kunde träna eller tävla under en period. Oavsett det är han med och deltar engagerat och stöttar och peppar sina lagkamrater. Hans ledare är imponerade över hur han hanterade detta och många andra situationer på ett så bra sätt. Filip fokuserar alltid på träningen och kämpar och gör sitt bästa hela tiden. Han är en god förebild och inspirerar andra till att fortsätta träna och till att gymnastik är roligt.
Filip Lindegren är helt enkelt en grymt bra gymnast!

Grattis Årets ledare 2020 - William Sonesson
 
Motivering:
William Sonesson har tagit ett stort ansvar för friståendeträningar under hela året och har gjort det med stor motivation och gediget engagemang och blivit otroligt uppskattad av gymnasterna. Han uppfattar sig själv som sträng, men gymnasterna tycker om att han är noggrann/petig eftersom han gör det på ett bra sätt. Han går in för sin ledarroll som friståendetränare till hundra procent. William har ett brinnande intresse, en stor portion positiv energi och tar mycket ansvar vilket gör att gymnasterna känner sig trygga och inspirerade och inte minst att gymnasterna tycker det är roligt att träna fristående. Sammanfattningsvis gör han ett fantastiskt jobb och därför utser vi honom till Årets ledare 2020.
Intervjuer med Årets gymnaster och Årets ledare