SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Engagemang och Glädje

Vill du följa med på ett unikt och roligt gymnastikäventyr sommaren 2023? Anmäl intresse nu!

...så har du chansen att anmäla intresse nu!

 

Gymnaestradan är ett av världens största idrottsarrangemang och äger rum var fjärde år i olika europeiska länder. Upp till 25 000 gymnaster från ett 50-tal länder brukar delta. Nästa Gymnaestrada går av stapeln i Amsterdam i slutet av juli/början av augusti 2023 och Sverige kommer medverka med ett antal olika gymnastikföreningar.

En Gymnaestrada innehåller inga tävlingar, men massor av fantastiska gymnastikuppvisningar med olika inriktningar från många delar av världen. Under en vecka genomförs över 1 000 uppvisningar i en mångfald som saknar motsvarighet. Enebybergsgymnasterna har deltagit i Gymnaestradan många gånger, bl a i Helsingfors, Lausanne och Lissabon, och vill gärna medverka även 2023.

 

Intresseanmälan:
I dagsläget är det inte klart hur många platser EG kan få på Gymnaestradan 2023. Men vi behöver redan nu veta hur många gymnaster och ledare som är intresserade av att åka. Så prata ihop er med kompisar och föräldrar och vid intresse återkom senast 10 maj 2022. Maila: linda.stridh@gmail.com

 

I juni 2022 sker sedan en preliminär anmälan med 500:-/deltagare. Blir det fler som vill åka än antal plaster - kan ett urval behöva göras.

 

Denna intresseanmälan skickas till alla gymnaster i föreningen som är 12 år och uppåt. (Dvs från BAS11 nu - vilka är U-grupper nästa år/sommar). 

 

Vi uppmanar alla som är intresserade att ta chansen och medverka på detta enorma event. En erfarenhet för livet!