SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Engagemang och Glädje

Våruppvisning 2022

Nu är det snart Våruppvisningen igen. I år går den av stapeln 14 -15 maj och planeringen pågår för fullt är är nästan helt klar. Visste ni att Enebybergsgymnasterna har haft Våruppvisningar i mer än 40 år!! Stort :) 

 

I år är det idésprutorna i BAS11-grupperna som mejslat fram temat. Gymnasterna kom upp med en mängd tema-förslag och vid slutlig omröstning blev resultatet MELLO.

 

Nedan finns info om Våruppvisningens program ser ut för lördag 14 och söndag 15 maj. Se bifogade filer. Entré till Våruppvisningen kostar 80:-/vuxna och 40:-/ barn. Det kommer finnas kafé och försäljning av EG-kläder och lotteri med fina vinster! 

 

 

Programblad

Programblad Våruppvisning 2022

 

Del av hallen Basgrupper kör på

Del salen Våruppvisning 2022

 

Redskapsuppställningar för alla uppvisningarna

Redskapsuppställningar Våruppvisning 2022

 

Länk till

Massdansen

 

Ledare har då också ytterligare information om upplägg, schema, tider etc i sin mejllåda. Irma och Nikee, båda gymnaster i J/S-dam, kommer att vara speakers under uppvisningen.

 

Vill du hjälpa till och fixa med Våruppvisningen är det bara att mejla medlem@enebybergsgymnasterna.se
 
Detaljerad info till ledarna kommer att finnas på Leadrsidan/Våruppvisning 2022 . OBS! (man måste logga in för att se sidan) 
 
Snart kör vi!
Våruppvisningskommittén - Brita, Irma, Johan, Maja, Nikee och Zenja