SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Engagemang och Glädje

Sommarläger, Katrineholm 2024

 

 

Lägret riktar sig till gymnaster födda 2009-2011 i Enebybergsgymnasterna.

Datum: måndag 17/6 – torsdag 20/6 (buss tur & retur från Mörbyhallen) 

 

Enebybergsgymnasterna har i år igen hyrt in sig i Katrineholms fantastiska Sportcentrum. Sportcentrum i Katrineholm ger unika möjligheter för träning och gemenskap både i och utanför hallen, träning som fritid. Träningshallen har allt en truppgymnast kan önska sig då det finns tillgång till bland annat gropar, tumblinggolv, fasttrack, luftgolv och danssal. På området finns bowlinghall, badland, kiosk, restaurang och boende. Dessutom är det kort promenadavstånd till en badsjö med golfbana.


Våra duktiga välmeriterade anställda tränare har huvudansvaret för träningen vid lägret. Alla gymnaster delas in i mindre grupper med kompisar i samma gymnastiska nivå och ålder, vi utlovar kvalitativ träning i en fantastisk miljö blandat med spex, bus och utevistelse i sommarsolen.

I priset ingår övernattning i skolsal, fem måltider per dag, bussresa tur & retur Mörbyhallen, samt alla aktiviteter utanför hallen. Inga fickpengar behövs!

 

För att medverka på lägret så behöver man känna sig trygg att sova borta i tre nätter. Detta är viktigt för både det egna barnet och de andra barnen i samma sovsal, då alla behöver kunna sova gott och vara utvilade när dagens träning drar igång.

Om ni är minsta osäker om detta kommer att fungera, så behöver du som förälder följa med på lägret. (Möjlighet att koppla upp sig och arbeta hela dagarna finns)

 

Vi reser med en stor tränarstab som ansvarar för barnen på träning och aktiviteter, vi behöver dock föräldrar som stöttar ansvariga på plats på kvällarna och nätter (de sover i klassrummen med barnen). Föräldrarna behöver inte vara kvar på området dagtid.

Barn till medresande förälder betalar ingen lägeravgift och medresande förälder reser även gratis.

 

Anmälan öppnar 1 april här>> (synlig fr.o.m. 25e mars)

Kostnad: 3.850 kr /person.