SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Engagemang och Glädje

Sommarläger Katrineholm 2022 -FULLBOKAT!

Hej


Lägret riktar sig till gymnaster födda 2010 och tidigare som tränar i Enebybergsgymnasterna.

Datum: måndag 13/6 – torsdag 16/6 (buss tur & retur från Mörbyhallen) 

 

Enebybergsgymnasterna har i år igen hyrt in sig i Katrineholms fantastiska Sportcentrum första lovveckan på sommarlovet. Sportcentrum i Katrineholm ger unika möjligheter för träning och gemenskap både i och utanför hallen, träning som fritid.  Träningshallen har allt en truppgymnast kan önska sig då det finns tillgång till bland annat en gropar, tumblinggolv, fasttrack luftgolv och danssal. På området finns bowlinghall, badland, kiosk, restaurang och boende. Dessutom är det kort promenadavstånd till en badsjö med golfbana.


Våra duktiga välmeriterade anställda tränare har huvudansvaret för träningen vid lägret. Alla gymnaster delas in i mindre grupper med kompisar i samma gymnastiska nivå och ålder, vi utlovar kvalitativ träning i en fantastisk miljö blandat med spex, bus och utevistelse i sommarsolen.

I priset ingår övernattning i skolsal, fem måltider per dag, bussresa tur & retur Danderyd, samt alla aktiviteter så som inträde till badland och bowling. Inga fickpengar behövs!

 

För att medverka på lägret så behöver man känna sig trygg att sova borta i tre nätter. Detta är viktigt för både det egna barnet och de andra barnen i samma sovsal, då alla behöver kunna sova gott och vara utvilade när dagens träning drar igång.

Om ni är minsta osäker om detta kommer att fungera, så behöver du som förälder följa med på lägret. (Möjlighet att koppla upp sig och arbeta hela dagarna finns)

 

Vi reser med en stor tränarstab som ansvarar för barnen på träning och aktiviteter, vi behöver dock föräldrar som stöttar ansvariga på plats på kvällarna och nätter. Föräldrarna behöver inte vara kvar på området dagtid.

Barn till medresande förälder betalar ingen kursavgift och medresande förälder reser även gratis.

 

Anmälan är giltig först då lägeravgiften 3600:- är inbetald på Enebybergsgymnasternas bankgiro 193-5832. Märk inbetalningen med barnets namn. Barn vars föräldrar reser med reser gratis och endast anmälan via länken behövs.

Vi bekräftar anmälan så fort vi ser att inbetalning har gjorts.
Sista inbetalningsdatum är den 30/4. Det är ett begränsat antal platser, så först till kvarn gäller. När lägret är fullt hamnar resterande gymnaster på en kölista.