Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Engagemang och Glädje

Sommarläger Katrineholm 2019
2019-03-25 12:38
EG Sommarläger Katrineholm 2019

Lägret är öppet för barn och ungdomar födda 2008 och äldre. Gymnaster födda 2009 tränande i förberedande trupp är även välkomna under förutsättning att det finns en medresande ansvarig vuxen.  (Med ansvarig vuxen menas på förhand av målsman avtalad vuxen som ansvarar för ett eller flera barn nattetid)


Datum: Måndag 17/6– Torsdag 20/6 (Buss tur & retur från Mörbyhallen)


Enebybergs gymnasterna har i år igen hyrt in sig i fantastiska Sportcentrum Katrineholm, under en sommarvecka. Katrineholm ger unika möjligheter för träning och gemenskap där alla enheter som restaurang, träning och logi ligger i anslutning till varandra.  Träningshallen har allt en truppgymnast kan önska sig då det finns tillgång till bland annat en skumgummigrop, tumblinggolv, luftgolv och danssal.


Våra duktiga välmeriterade heltidsanställda tränare har huvudansvaret för träningen vid lägret. Lägret kommer förutom träning att präglas av glädje och gemenskap, kvällstid kommer barnen att hitta på roliga aktiviteter som bowling, minigolf och bad. Sista kvällen anordnas disco och tränarna kommer att bjuda på en uppvisning. Det kommer att serveras fem måltider per dag + frukt och sover gör vi i logement på madrasser.


Pris för hela lägret inklusive bussresa är 3500 kr.


För att medverka på lägret så behöver barnet känna sig tryggt att sova borta i tre nätter, Detta är viktigt för både det egna barnet och de andra barnen i samma sovsal, då alla behöver kunna sova gott och vara utvilade, när dagens träning drar igång.

Om ni är minsta osäker om detta kommer att fungera, så behöver du som förälder följa med på lägret.

Föräldrar är välkomna att följa med på lägret, det finns goda möjligheter att arbeta dagtid då barnen tränar.

Barn till medresande förälder betalar halv kursavgift och medresande förälder reser gratis


OBS ! Anmälan = Betalning .

Läger avgiften 3500.-  betalas in till vårt bankgiro 193-5832

På betalningen måste det framgå namn på barnet, samt om du som förälder räknar med att medverka.
Vi bekräftar anmälan så fort vi ser att betalning har gjorts 
Sista inbetalningsdatum är 1/5 2019. Det är ett begränsat antal platser, så först till kvarn gäller. När lägret är fullt hamnar resterande gymnaster på en kölista.